Geslaagde Nieuwjaarsreceptie Salamander

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie Salamander

Wat een geweldige start van het nieuwe jaar tijdens onze nieuwjaarsreceptie met een opkomst van 34 enthousiaste leden! De avond begon met een warm welkom door Peter, onze moderator van dienst, die het officiële gedeelte inluidde.


Met een prachtige speech zette onze voorzitter Agnes de toon voor deze avond. Zij leidde een bijzonder moment in, de huldiging van twee van onze dierbare clubleden, Walter en Miel. De club zette hen in de bloemetjes voor hun jarenlange toewijding en inzet. Een sportief hoogtepunt was de Lifetime Achievement Award die Miel ontving van de Schepen van Sport, Abdrahman Labsir, vergezeld van een emotionele toespraak die de waardering voor Miel’s toewijding onderstreepte.


Met de aanwezigheid van de Schepen van Sport en zijn kabinetsmedewerker Lies Vertommen, voelden we ons vereerd door hun aanwezigheid en steun aan onze tafeltennisclub.

Uiteraard ontbrak het niet aan gezelligheid en lekkernijen. Hapjes en aperitieven werden overvloedig geserveerd, waardoor er ruimte was voor informeel napraten en het delen van vreugde.


Een hoogtepunt van de avond was de spannende blind tasting van 0% alcoholvrij bier, waar 16 dappere deelnemers hun smaakpapillen op de proef stelden. De uiteindelijke winnaar was Affligem, gevolgd door Blonde Leffe op de tweede plaats en La Trappe op de derde plaats. Andere deelnemende bieren, zoals Sportzot, Chouffe en Liefmans Kriek, voegden een extra dimensie toe aan de proeverij.

Welkom op onze nieuwe website!