Sport Gala 2023 – Stad Mechelen met laureaat Life Time Achievement Award Emiel Van Krieken

Sport Gala 2023 - Stad Mechelen met laureaat Life Time Achievement Award Emiel Van Krieken

Sport Gala 2023 – Stad Mechelen met laureaat Life Time Achievement Award Emiel Van Krieken

Vrijdagavond 13 oktober om 19u30 in het cultureel centrum van Mechelen was het ogenblik aangebroken om de viering op te starten. Als vanzelfsprekend had onze Miel zich op de eerste rij in de zaal geïnstalleerd, geschaduwed door zijn zoon Kris, voorzitter Agnes en secretaris Peter.

 

Als het ogenblik was aangebroken, beklom onze ere-voorzitter met fierheid de trappen van het podium.

 

Eens plaatsgenomen in de zetel op het podium begon hij met overtuiging zijn optreden. Als enige gaf hij commentaar bij het filmpje dat op het scherm kwam, met zijn charme kreeg hij de ganse zaal op zijn hand met applaus en luid gelach tot gevolg, want zoals steeds gaf hij gevatte commentaar. Het interview met Els Van Hove van RTV liep vlot.

 

Zonder enige aarzeling vertelde hij haar en het publiek over al zijn belangrijke prestaties tijdens zijn loopbaan. Vervolgens droeg hij ook de club zijn warm hart toe.

 

Tenslotte kwam de uitreiking van het award, het sportbestuur van Mechelen maakte een keuze tussen de 2 tachtigers die beiden hun ganse leven gespendeerd hadden met een ongelofelijke inzet voor hun sport en hun club, een totaal foute aanpak.

 

Helaas kreeg Miel het award niet, maar hij bleef goed gehumeurd en met een glimlach vergezelde hij ons terug op de eerste rij.

Tijdens de receptie werd er van harte genoten van de cava en de heerlijke hapjes die stad Mechelen aanbood.

Miel bracht ons in contact met diverse personen die belangrijk zijn om wederzijds te kennen met betrekking tot de toekomst van onze club en de zoektocht naar een nieuwe locatie.

 

Rond 22u zat de avond erop, met zijn allen waren we tevreden dat we deelgenomen hadden.

Bekijk hier het optreden van onze ere-voorzitter Emile Van Krieken

Welkom op onze nieuwe website!