Zaterdag 30 maart: supportersavond Salamander – Geelse

supportersavond

Zaterdag 30 maart: supportersavond Salamander – Geelse

Het is bijna zover! Op zaterdag 30 maart om 19:00 uur staat onze langverwachte supportersavond gepland, en we hebben jouw aanwezigheid nodig om er een geweldige avond van te maken!

 

Kom en juich voor onze A- en B-ploeg terwijl ze de strijd aangaan tegen Geelse. Dit is niet alleen een kans om onze teams aan te moedigen, maar ook om onze spelers te ontmoeten en wat meer te weten te komen over hun speelstijl en strategieën.

 

Verwacht een avond vol spanning, actie en natuurlijk gezelligheid. En laten we eerlijk zijn, wat is er beter dan genieten van een potje tafeltennis met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje?

 

Nodig je familie, vrienden en buren uit om met ons mee te komen juichen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Om ervoor te zorgen dat we genoeg lekkers voor iedereen hebben, vragen we je vriendelijk om vooraf in te schrijven via fun@kttc-salamander.be. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je komt.

 

En laten we het feest compleet maken door allemaal in onze clubkleuren te verschijnen! Leden van Salamander, trek je clubkledij aan en moedig aan in stijl. Laten we samen de zaal laten bruisen van de Salamander-spirit!

 

Dus zet zaterdag 30 maart in je agenda en maak je klaar om te juichen, te genieten en onze spelers te ontmoeten tijdens een geweldige avond!

Welkom op onze nieuwe website!